program

2019.09.11. 07:30

Focira és családi napra várják az érdeklődőket Öreghegyen

Szeptember 22-én 10 órától családi napot és focitornát szervez az Öreghegyen az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért – jelentették be kedden délelőtt.

S.Töttő Rita

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A sajtótájékoztatóra a Túrózsáki úti sportközpontnál került sor, ahol maga a rendezvény is várja majd az érdeklődőket, kicsiket, nagyokat egyaránt.

Domokos Tamás, az alapítvány kuratóriumi tagja így fogalmazott: – Különösen ma, amikor lassan megéljük az „egyszemélyes közösségek” fogalmát, nagyon nagy szükség van arra, hogy kicsit közelítsük egymáshoz a különböző korosztályokat, s a gondolkodásukat is. Amikor elkezdtünk gondolkodni azon, hogy Székesfehérvár közössége érdekében a fogyasztóvédelmen túl egyéb közösségfejlesztő programokat is érdemes lenne szervezni, akkor még nem gondoltuk azt, hogy mennyire népszerűek lesznek azok a programelemek, amelyekkel családokat, ifjúsági közösségeket is meg tudunk mozgatni – mondta a kuratóriumi tag, utalva az alapítvány által működtetett Lakóközösségi Szolgáltató Iroda, a LISZI sportkupáira, amelyeknek korábban nagy sikerük volt a város más részeiben.

A Túrózsáki úti focipálya és környéke lesz a családi nap és focikupa rendezvényének helyszíne, a sajtótájékoztató is itt zajlott Fotó: Pesti Tamás

- Ezért ezen a viszonylag új közösségi téren is remélhetőleg sikeres programot tudunk szervezni – tette hozzá. Az alapítvány egy EU pályázat keretein belül kapott lehetőséget arra, hogy különböző közösségi rendezvényeket is szervezhessen, ennek lesz része a mostani esemény is.

Aszalvölgyben már kilencedik éve tartanak sportprogramokat

Östör Annamária, Deák Lajosné és Horváth Csaba Miklós, a környék önkormányzati képviselői is üdvözölték a kezdeményezést. Deák Lajosné hozzáfűzte: az Aszalvölgyben már kilencedik éve tartanak sportprogramokat, ezek sorába illeszkedik majd jól az alapítvány rendezvénye, melynek helyszíne igazán „élő”, hiszen sokan járnak ide és használják ki a terület adta lehetőségeket. A közösségek és a jó idő reményét emelte ki Östör Annamária, Horváth Csaba Miklós pedig örömét fejezte ki, hogy olyan programra kerül sor a családi napon, amely a fiatalokat is megmozgatja. A kupára Karakó Katalinnál lehet jelentkezni a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában