számos szűrési és felmérési lehetőség, tanácsadás

2019.09.05. 10:10

A következő hétvégén rendezik meg ismét az Öreghegyi Egészségnapot

Szeptember 14-én 9 és 13 óra között hetedik alkalommal rendezik meg az Öreghegyi Egészségnapot az Öreghegyi Közösségi Házban.

S. Töttő Rita

Östör Annamária a sajtótájékoztatón Fotó: Nagy Norbert

Östör Annamária önkormányzati képviselő, a rendezvény fővédnöke a beharangozó sajtótájékoztatón kiemelte: ismét munkaszüneti napra tették az eseményt, mégpedig azért, mert remélik, minél többen, családosok is el tudnak majd jönni a programra. Lesznek szűrővizsgálatok, állapotfelmérések, EKG, kardiológia, boka-kar index meghatározás, csontsűrűség-, vércukor- és koleszterinszint- mérés, dietetikus, bőrgyógyász, gyógytornász is.

Östör Annamária a sajtótájékoztatón Fotó: Nagy Norbert

Jógabemutatóval, kemencés ételek kóstolójával színesítik a díjmentes programot. Keresztury Lászlóné, az Egészségfejlesztési Iroda szakmai vezetője hozzátette: a városrészi programokon az iroda mindig igyekszik részt venni felméréseivel, szűréseivel, de szeptembertől folytatják saját programjaikat is, az alakformáló tornától a rehabilitációs tornán keresztül a jógán át az egyéni dietetikai tanácsadásig. A Túrózsáki úton konditermi programot indítottak, a nordic walking programjuk pedig a Vásártérről indul rendszeresen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában