otthonát majdnem elvesztő családot támogatva

2019.08.30. 07:30

Jó célért tart előadást Pál Feri atya Móron

Az országszerte híres és kedvelt atya a Móri Családsegítő Alapítvány meghívásának tesz eleget, amikor szeptember 10-én a városba érkezik.

Palocsai Jenő

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Pál Feri atya az alapítvány által szervezett jótékonysági esten olyan, mindenkit érintő témákat boncolgat majd, mint a fiatalok életkezdése, család­alapítása vagy a köztük kialakult párkapcsolat. Ezek mellett szó lesz még a családok és az egyedülállók életben maradásáról is. Az előadó a jelenlegi világhoz igazítva lehetőségeket, példákat ad, utat mutat.

Az atya érkezése nem ok nélkül való, ugyanis a Móri Családsegítő Alapítvány egy többgyermekes család otthonának megmentéséért küzd. A szóban forgók, önhibájukon kívül, devizacsapdába estek, és bár már visszafizették a felvett összeg többszörösét, de még mindig nem tudnak szabadulni a fizetés alól.

– Idén év elején majdnem otthon nélkül maradtak – mondta el az alapítvány vezetője –, ezért nincs más választása a családnak, mint hogy decemberig 11,5 millió forintot valahonnan előteremtsen, mert csak így sikerülhet a nagy álom, hogy végleg megmeneküljenek a több éve húzódó viszontagságos, családot megrengető, áldatlan állapottól. Ehhez kérnénk a segítségét mindenkinek, hogy jöjjenek el erre a különleges előadásra, és jegyvásárlásukkal támogassák a bajbajutottakat. Bízunk benne, hogy sikerül a családnak megadni ennyi küzdelem és kitartás után, hogy végre fellélegezhessenek, és megmaradhat az otthonuk.

Pál Feri atya már többször bizonyította, érdemes figyelni a szavaira. A szeptember 10-én este hatkor kezdődő előadás a móri Wekerle Sándor Szabadidőközpontban lesz, a végén könyvárusítással és személyes kérdezési lehetőséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában