Aktív pihenés a szünidőben

2019.06.27. 07:30

Utazások, táborok várnak a cecei diákokra is

A cecei iskola munkatársai mindig nagy gondot fordítanak arra, hogy szinte minden pályázati lehetőséget megragadjanak a diákok élményhez juttatásáért, minél kisebb anyagi terhet róva a szülőkre.

Szabóné Várady Katalin, Szanyi-Nagy Judit

Megannyi izgalmas program helyszíne a cecei iskola Fotó: Szanyi-Nagy Judit

Évek óta Erzsébet-pályázatokkal nyaraltatják a diákokat, a Határtalanul! program keretében pedig minden évben erdélyi tapasztalatszerzéssel erősítik a kapcsolattartást a külhoni magyarokkal. Ezúttal június negyedik hetében 63 diák napközis táborozását biztosítják a Cecei Általános Iskolában, szintén egy pályázat keretében. A tematika szerint Sohárné Bali Mária és Komáromi Éva

a nomád- és kalandtáborért, Tornócziné Bondor Csilla és Ráczné Pincési Julianna a művészeti nevelésért, Földi Józsefné és Borosné Asbóth Ilona a közlekedésért, illetve a KRESZ-oktatásért és az egészségre nevelésért felel.

Megannyi izgalmas program helyszíne a cecei iskola Fotó: Szanyi-Nagy Judit

A diákok 8-tól 16 óráig foglalkozásokon vesznek részt, teljes ellátással, majd valamennyi csoport külső helyszínre kirándul, hogy élményeik még sokrétűbbek legyenek. A diákok teljesen ingyen vehetnek részt a napközis táborokban, ami nagy segítséget nyújt a szülőknek! Ugyanebben az időben egy újabb pályázat keretében erdei táborba utazik 20 felsős nebuló, akik vadregényes környezetben, a Bakonyban, Vinyén vesznek részt ötnapos nyaraláson. A szervező tanárok, Csajtainé Szabó Ágnes és Kaczné Lajtos Judit olyan programot állítottak össze, amely sok-sok kalandot, testmozgást, kirándulást és külső helyszínes tapasztalatszerzési lehetőséget nyújt a diákoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában