alpolgármester és jegyző is díjat kap

2019.06.19. 07:02

Online lehet szavazni az Év polgármestere jelöltekre

Ismét randevút adnak egymásnak a városi polgármesterek. Huszonötödik alkalommal rendezik meg azt az eseményt, ahol kiderül, ki lesz idén az Év polgármestere, az Év alpolgármestere, illetve az Év jegyzője díj büszke tulajdonosa.

Palocsai Jenő

Koszti András és Oltványi Tamás a keddi sajtótájékoztatón Fotó: Igari Balázs

A viadal szeptember 13-án tartott ünnepélyes eredményhirdetésének fővédnöke Pintér Sándor belügyminiszter lesz. A két és fél évtizedes hagyománnyal rendelkező versengés részleteiről Koszti András, Velence város polgármestere beszélt egy sajtótájékoztató keretében, melyet közösen tartottak Oltványi Tamással, az ötletgazda-szervezővel.

Az esemény szakmai részében elemezni fogják szakértők a mögöttünk álló, most záródó ciklus eredményeit, illetve szó esik majd a dinamikusan gyarapodó helyszín, tehát Velence és a mellette elterülő tó idegenforgalmáról, illetve annak a környék gazdaságára gyakorolt hatásairól.

Koszti András és Oltványi Tamás a keddi sajtótájékoztatón
Fotó: Igari Balázs

Éppen a komoly beruházások, a tóra épülő modern turizmus szárnyalása miatt esett Velencére a szervezők választása. Nem utolsó sorban persze azért is, mert a város polgármestere két éve részesült az Év Polgármestere díjban és akár most is sikerülhet, hiszen nem kizáró ok az, hogy egyszer már megkapta.

A 2017-es kitüntetett, Koszti András elmondta, hogy jó érzés és nagy meglepetés volt, mikor kiderült, hogy ő kapja ezt az elismerést.

Oltványi Tamás hangsúlyozta, hogy szavazni csak a rendezvény honlapján lehet, a www.szferaueuropa.hu oldalon. Egy e-mail-címről csak egy szavazat indulhat útnak, július 15-től augusztus 25-én, éjfélig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában