Tesi Béres Alexandrával

2019.06.01. 07:35

Idén is vidáman telt a gyereknap az iszkaszentgyörgyi általános iskolában

Gyereknapot tartottak az általános iskolásoknak. Az iskola alapítványának köszönhetően a nap fénypontja a tornaóra volt, amelyet Béres Alexandra vezényelt le a tornateremben.

Borsányi Bea

Az óra végén sokan készítettek fotót Béres Alexandrával

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A helyi önkéntes tűzoltók megmutatták a szerkocsit, és egy fa locsolása közben ki lehetett próbálni, mekkora erő kell a tömlő megtartásához oltás közben. A rendőrség traffipaxot is hozott, amellyel megmérte a futásra vállalkozók gyorsaságát, de persze előadást is tartottak a gyerekeknek.

Az óra végén sokan készítettek fotót Béres Alexandrával
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

És a többéves hagyománynak megfelelően idén is berendezték a nyolcadik osztályosok a kisebbeknek a szellemszobát, aminek a fő célja nem a riogatás, hanem a móka és kacagás volt. A legnagyobb érdeklődésre természetesen Béres Alexandra órája tartott számot: zsúfolásig megtelt a tornaterem, ahol diákok és tanárok együtt végezték a zenés gyakorlatokat, amelynek végén jöhettek a közös fotók és az aláírás begyűjtése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában