Szövetségben Fehérvárért Egyesület

2019.06.13. 22:10

Egy harmadik alternatívát kínálnak a fehérvári választóknak

A Szövetségben Fehérvárért Egyesület megméretteti magát az önkormányzati választásokon. Erről tartottak csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatót az Országzászló téren.

Palocsai Jenő

Horváth-Tancsa Ágnes

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Horváth-Tancsa Ágnes az egyesület képviselőjeként el­mond­ta, hogy mind a 14 egyéni körzetben állítanak képviselőjelölteket, s a polgármesteri címre is van aspiránsuk.

– A szövetség szó azt takarja, hogy nem egyedül indulunk, hanem jobboldali pártokkal és civil szervezetekkel karöltve készülünk fel a megmérettetésre.

A jobboldali erőket egyesíteni kell, mert jelenleg nincs más alternatíva, mint a Fidesz és egy öt-hatpárti, jellemzően baloldali együttműködés. Mi egy másik lehetőséget kínálunk, s olyan szavazókra számítunk, akik valódi változásokat akarnak – fogalmazott.

A program szinte már készen áll, a szakembereken túl bevonják a választókat is a kialakításába – hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón, melynek helyszíne a megyeszékhely belvárosa volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában