sport és csokinyalóka

2019.06.17. 07:25

A gyermekek zsivaja töltötte be Cecét

Alaposan megünnepelték Cecén a múlt hét végén kitört vakációt!

Szanyi-Nagy Judit

Viktor, Ákos, Bence és Márk reggeltől estig kint voltak a programokon Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Egész napos programot szervezett a Cecei Általános Iskola területére a helyi művelődési ház vezetősége s az önkormányzat néhány tagja. Múlt csütörtökön még a pedagógusokat köszöntötték – ahol egy szép műsor keretében arany- és gyémántdiplomákat is átadtak –, szombaton pedig már a gyermekeké (és szüleiké, kísérőiké) volt a főszerep.

Viktor, Ákos, Bence és Márk reggeltől estig kint voltak a programokon
Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

A jótékonysági falufutás végül elmaradt ugyan – tudtuk meg Vajai-Kovács Viktória szervezőtől –, de így is sportprogramok tömkelegéből választhatott az összesen mintegy százötven résztvevő. Volt kispályás foci, kézilabda, asztalitenisz, tollas, valamint kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt szóló akadálypálya. Az árnyékos-fás területen csokinyalókákat fogyaszthattak a gyermekek, szomjukat pedig vízzel csillapíthatták. Népszerű volt az arcfestés és a csillámtetkó – ez utóbbiból egyet Szabóné Várady Katalin igazgatóhelyettes is kapott a vállára a diákoktól. A közös étkezést koncertek követték. Ezen a ponton nagy rajongók is voltak a sorokban, a Varázsmuzsikáló Bíró Krisztitől például a képen szereplő Ákos is kért autogramot.

A Cecei gyermek- és sportnap néven futó eseményt Andi bohóc is színesítette, de tűzoltó- és rendőrautót is kipróbálhattak az ifjak. A napot éjszakai focikupa zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában