A kreatív gondolkodásra sarkallnak

2019.05.21. 07:05

Cecei döntős is van a Mini LÜK országos versenyében!

Logika, ügyesség, kitartás – vagyis Mini LÜK. A játszva tanulást segítő eszköz területi – cecei – fordulójáról már beszámoltunk, most a döntő következik!

Szanyi-Nagy Judit

Jobb szélen a finalista Pajor Petra Fotó: Szabóné Várady Katalin

– Sok éve használjuk már a Cecei Általános Iskolában a Mini LÜK eszközt, amely különböző témakörökben segíti a kreatív gondolkodás és az összefüggések felismerésének képességét – fogalmazott lapunknak Szabóné Várady Katalin igazgatóhelyettes, aki azt is megírta: több éve már, hogy Cecén szervezik meg a térségi versenyeket a második, harmadik és negyedik osztályosok körében.

Jobb szélen a finalista Pajor Petra
Fotó: Szabóné Várady Katalin

A helyi szervezésű versenyről idén Veszprémbe lehetett továbbjutni a területi versenyre – ezt az akadályt több cecei diák is megugrotta. Mint megtudtuk: Szabó Flóra és Boris Bernadett szépen helytálltak, míg Pajor Petra első helyezést ért el, vagyis továbbjutott a Fővárosi Állat- és Növénykertben megrendezendő országos döntőbe! Szorítunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában