LADIK

2019.03.26. 07:20

Ügyes 7–8. osztályos csapatok jelentkezését várjuk!

Az idei évben is útjára indítottuk a LADIK-ot, azaz általános iskolásoknak szóló médiavetélkedőnket! A Lapot a Diákoknak! nevű verseny idén is a sajtó világában való játékos kalandozásra buzdítja a jelentkező 7. és 8. osztályos tanulókat.

S. Töttő Rita

Kép: Shutterstock

Forrás: Shutterstock

Elindult a Lapot a Diákoknak! médiavetélkedő első fordulója! A hétfői Fejér Megyei Hírlapban már megjelent, most érdemes kitölteni és visszaküldeni! De ha valaki lemaradt róla, sem kell csüggednie, ugyanis még néhányszor megjelentetjük a lapban.

A totó leadási határideje április 23-a! A médiavetélkedőt először 12 éve, a 2006/2007-es tanévben rendeztük meg. A megye legrátermettebb 7–8. osztályos csapatainak jelentkezését várjuk tehát, akik idén is nagyszabású nyereményekre számíthatnak. Ezúttal is játékos és picit komolyabb feladatokkal hívjuk versenyre a sajtó iránt érdeklődő gyerekeket. Ezt követően a totón jól szereplőknek egy feladatlapot kell kreatívan kitölteniük, s május 10-ig visszaküldeni.

A megyei döntőn pedig eldől, ki mehet majd a regionális versenyre, a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkba, a tervek szerint május 31-én, ahol idén is nagyszabású nyeremény vár a győztesre. LADIK-ra fel!

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában