Három célra hívható le forrás

2019.03.20. 07:30

Pályázati lehetőség Sárszentmihályon

Vasárnapig még nyitva van az idei évre szóló, civil szervezeteket is segítő támogatási lehetőség Sárszentmihályon.

Majer Tamás

Jogi jellegű nyelv jön, de ez ilyenkor elkerülhetetlen: az államháztartás körébe nem tartozó jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, továbbá az államháztartás körébe nem tartozó természetes személyek nyújthatják be támogatási kérelmeiket – e hét végéig – a település önkormányzatához, postán megküldve vagy személyesen.

Különösen támogatnák a kulturális tevékenységek, hagyományok ápolását, a közrend, közbiztonság segítését, a sportot, az utánpótlás nevelését célzó pályázatokat. Nemkülönben a gyermekek szabadidős tevékenységét, illetve az oktatási, nevelési munkát segítő, valamint az egészségügyi szolgáltatások fejlesztését fókuszba állító programokat. Három célra hívható le forrás: működési kiadások támogatására, rendezvények megvalósítására, fejlesztési és beruházási célú kiadásokhoz való hozzájárulásra. A kérelmeket Kalmár Tibor polgármester terjeszti az önkormányzat képviselő-testülete elé a soron következő nyílt ülésen. A támogatás odaítéléséről ők döntenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában