aszfaltozás miatt

2019.03.03. 07:05

Hétfőtől teljesen lezárják a Zombori és a Mikszáth Kálmán utcát

Jövő héten az aszfaltozási munkákhoz ér a Berényi és a Zombori út felújítása. A munkavégzés idején lezárások lesznek az érintett utcákban.

ÖKK

Az érintett munkaterületeket lezárják

Fotó: FMH-archív

Március 4-től, hétfőtől előreláthatóan március 14-ig teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát a Széna téri csomópont és a lakótelepi bejáró között. A közlekedők terelőútként a Virág Benedek és a Cserkész utcát használhatják. Várhatóan a jövő hét második felében, az autóbuszok üzemszünetében, éjszakai műszakban kerül sor a körforgalom aszfaltozására.

Az érintett munkaterületeket lezárják
Fotó: FMH-archív

Jövő héttől a Zombori út teljes hosszában is marási és aszfaltozási munkák zajlanak, ezért előreláthatóan két hétre lezárják a Budai úti csomópontot, valamint a lakótelepi behajtó út és a Csáktornyai út csomópontját is. A Zombori útra csak a Verseci út felől lehet be- és kihajtani. Kérik a lakosságot, hogy az érintett szakaszokon a parkolósávban se parkoljanak! A kivitelező erről az érintetteket szórólapokon is tájékoztatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában