fogadj örökbe!

2018.12.10. 15:30

Nem lehet ellenállni ezeknek az édes négylábúaknak

Ezúttal az Etyeki Állatmentő Egyesület négylábú gondozottjait mutatjuk be.

feol.hu

Ubul

Hajnika szépen sétál már pórázon, könnyen vezethető láb mellett és a simogatás elől sem húzódik el. A többi kutyussal is jóban van, nagyon alkalmazkodó, problémamentes. Szép kiállású, kedves, okos tekintetű kislány, aki ma már ismét bízik az emberekben.

Hajnika

Csiki 4-5 hónap körüli kutyalány. Aktív és mozgékony kiskutya, aki kis-közepes méretűvé fog cseperedni. Kertes házban való tartásra akkor ajánlják, ha mászásbiztos a kerítés. Gyerkőcös vagy kutyás családba ideális lenne, mint ahogy fiatal, aktív életet élő gazdi életében is.

Csiki

Tony egy hét hónap körüli sharpei mix kölyök. Olyan otthont keresnek Tonynak, ahol családtag lehet, igényli az ember közelségét, a szeretgetést. Tony aktív, nagy mozgásigényű felnőtt kutya lesz!

Tony

Ubul egy fiatal, életerős, sportos felépítésű kutyafiú. A semmi közepén kóborolva találták állatbarátok. Jámbor, kedves, és gyönyörű kutyus. 4-5 év körüli, elképesztően nyugodt és kiegyensúlyozott szépség.

Ubul

Lola vemhes volt, amikor rátaláltak, de a vizsgálatok során kiderült, a kölykök sajnos már nem voltak életben. Lola egy tündéri természetű, kis méretű, egy-másfél év körüli kiskutya. Egyedüli kutyának ajánlják.

Lola

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában