Küldj képet nekünk!

2018.12.26. 09:34

Mutasd meg a karácsonyfádat mindenkinek!

Gömbök, angyalkák, fényfüzér, boa vagy szaloncukor díszíti a fenyődet?

Feol.hu

Bizonyára Te is büszke vagy feldíszített fádra, ezért most egy kis játékra invitálunk! Akár a hagyományosra, akár a vicces díszítésre esküszöl, küldj képet karácsonyfádról, mi pedig közzétesszük oldalunkon fotóitokat!

Mutasd meg mindenkinek, milyen az igazi Fejér megyei karácsonyfa-díszítés! Küldd el fotódat a [email protected]-ra!

Fanny nevű olvasónk küldte be fotóját fájukról. Kiskoruk óta plafonig érő fájuk volt, s ezt a szép hagyományt megtartották a mai napig. Többnyire arany-piros színű, de sok a kézzel készített, természetes dísz is.

Fotó: Olvasó/Fanny

Renátától egy divatos, modern fa képét kaptunk. Kisfia születése óta évről évre igyekeznek új színsémával készülni. Renáta bevallása szerint az idei a legszebb fájuk, bronz-arany-fehér színekben pompázik.

Fotó: Olvasó/Renáta

László nevű olvasónk is megmutatta nekünk döntően fehér színekben pompázó, virágokkal és tollakkal ékesített fáját. Nem szokványos díszek, nekünk nagyon tetszik!

Fotó: Olvasó/László

Edit nevű olvasónk csodaszép kék színű fáját osztotta meg velünk:

Fotó: Olvasó/Edit

Szintén Edit nevű olvasónk is egy ízlésesen feldíszített karácsonyfát örökített meg, melyen a gömbök, füzérek és masnik jól megférnek egymással:

Lászlóék magyarosra gondoltál idén a karácsonyfa feldíszítését. A zöld fájukon remekül fér meg együtt a fehér és piros szín is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában