Évösszegző

2018.12.24. 08:09

Ezek voltak a legolvasottabb cikkek 2018 júniusában a feol.hu-n

Az év végéhez közeledvén igyekszünk hónapokra lebontva összegezni, hogy mely cikkekre voltak a legtöbben kíváncsiak portálunkon.

Feol.hu

Összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, mert ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a top hírek.

1.Húszéves kor alatt ingyenes lesz a KRESZ-vizsga és -tanfolyam

Júniusi legolvasottabb cikkünk egy sokakat érintő kérdést boncolgatott: 2018. július elsejével a 20 év alattiak visszaigényelhetik a B típusú jogosítvány megszerzéséhez szükséges KRESZ-vizsga árát, maximum 25 ezer forint értékben. Varga József székesfehérvári szakoktatóval beszélgettünk a témáról.

2. Szombaton nyithat a fehérvári strand

Második legolvasottabb cikkünk a sokak által várt székesfehérvári strand nyitásának beharangozója volt. A strand fejlesztése és felújítása tavaly ősszel kezdődött. Szinte az összes burkolat, közmű és zöldfelület megújult, de új medencéket is építettek. A területen június végén tartottak hivatalos bejárást, miközben feszített tempóban folytak az utolsó munkálatok.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

3. Forgalommal szemben haladt egy autó az M7-esen, Enyingnél (videóval)

A jelenség, amit sosem szeretnénk személyesen megtapasztalni! Következő cikkünkben egy közösségi oldalon terjengő videón szerint az M7 autópályán, Enying térségében egy Suzuki típusú autó a videóssal szemben haladt. Öngyilkos-jelölt – szólt a kiírás a feltöltő videójánál. Szerencsére ehhez kapcsolódóan balesetről nem kellett beszámolnunk, azonban a felvétel így is sokkoló.

A jól beállított,helyes dátumot és időpontot is mutató fedélzeti kameránk segíthet egy-egy szabálytalanság leleplezésében
Fotó: Facebook

4. Délről támadt, heves dörgések közepette érkezett meg a jégeső Fejér megyébe

Június elején, mint Isten haragja, úgy csapott le a jégeső Fejér megye több pontján is. Az eseményekről kollégáink és olvasóink segítségével folyamatos fényképes, videós összeállítást készítettünk, mely portálunk negyedik legolvasottabb cikke volt az év hatodik hónapjában.

5. Hónapokig gyógyszerezte férjét egy szabadbattyáni nő

Ötödik legnépszerűbb cikkünk története akár egy amerikai krimi sztorija is lehetne, ám ez sajnos nálunk történt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 51 éves nő ellen, aki 2018 áprilisától rendszeresen gyógyszerekkel mérgezte a férjét szabadbattyáni otthonukban. A férj 2018. június 1-jén életét vesztette. A rendőrök egy nappal később gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt, aki beismerő vallomást tett.

6. Megrongálták a Virágóra mutatóját

Dühítő és egyben elkeserítő esetről kellett beszámolnunk június elején. Az Országzászló tér átadásának éjszakáján két fiatal megrongálta a Virágórát. A közterület-felügyelet térfigyelő kamerái rögzítették, ahogy a 15 és 16 éves fiatal visszafeszítette az óramutatót, valamint egy szemtanú is bejelentést tett, így a rendőrség gyorsan megtalálta az elkövetőket.

Elkeserítő a látvány
Fotó: Tringli Alexa / Feol.hu

7. Elmosott utak Fejérben: vajon mi lehet a megoldás

Jöjjenek el hozzánk, érdemes megnézni, milyen pusztítást végzett a hirtelen lezúduló eső a településen! – kereste meg a Hírlapot Pap László, Szabadhídvég polgármestere. Egy ilyen meghívásra nem lehet nemet mondani, így hát nyakunkba vettük Fejér megyét, és elindultunk a községbe.

8. Önkéntesek tucatjai keresték az eltűnt sárbogárdi férfit

A középkorú sárbogárdi férfi egy júniusi vasárnap hajnalán tűnt el a fehérvári kórházból, ahol gyógykezelés alatt állt. A család, az eltűnéséről hírt kapva, felhívta telefonon, és vasárnap délben még tudtak vele beszélni. Bár a férfi zavart volt, tartózkodási helyére vonatkozóan több dolgot is elmondott. Ezek alapján kezdték el keresni.

9; Gyógyíthatatlan beteg egy négyéves fehérvári kislány

Semmi jel nem utalt arra, hogy a pocakban növekvő kis élet beteg volna. Születésekor sem tudta még senki, de Geszti Sára pár hónapos korában az anyuka már sejtette: valami nincs rendben. Azóta a gyermek már 4 éves lett, édesanyja egyetlen célja pedig az, hogy lassítsa a kislány állapotának romlását.

Rendkívül sok olvasónkat megérintette Sára története, melyből megtudhattuk, hogy a lélek kitartása nem egyenlő az izmok kitartása.

10. Szovjet kézigránátokat és gépágyúlövedékeket találtak Székesfehérváron

Júniust sem úsztuk meg világháborús lövedékek nélkül. Százötven méteres szakaszon lezárták a székesfehérvári Zrínyi utcát, mert egy bevásárlóközpont mögötti területen harminc szovjet gyártmányú kézigránátot, több mint száz 14,5 milliméteres gépágyúlövedéket, valamint ezeken kívül is több ládányi gépágyúlövedéket találtak.

 

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak január legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak február legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak március legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak április legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak május legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában