Fő az egészség!

2018.11.07. 07:45

Szívügyünk Fehérvár: ismét megrendezik a szűrőnapot

Ingyenes szűrővizsgálatokon, tanácsadásokon vehetnek részt, és megismerkedhetnek a Székesfehérvári Járási Egészségfejlesztési Iroda életmódváltó programjaival is.

ÖKK

Tavaly is nagy érdeklődés övezte az eseményt

Fotó: archív / Elekes Gergő

Fehérvár legnagyobb szűrőnapja a Szívügyünk Fehérvár elnevezésű rendezvény, amelyet az önkormányzat – immár hagyományosan – a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházzal közösen szervez. Ma 15 órától 19 óráig fogadják az Alba Regia Sportcsarnokban mindazokat, akiknek fontos az egészségük. Idén ismét számos vizsgálatot vehetnek majd igénybe a látogatók: az urológiai, kézsebészeti, mozgásszervi, szájüregi, szemészeti és stressz-szűrés mellett anyajegyvizsgálatra is lehetőség lesz.

Tavaly is nagy érdeklődés övezte az eseményt
Fotó: archív / Elekes Gergő

Szakemberektől tanulhatják meg a hölgyek az emlő önvizsgálatának helyes módszerét, és előjegyzést is kérhetnek mammográfiai vizsgálatra. Az érdeklődők kaphatnak táplálkozási tanácsokat a dietetikusoktól, és a többi között ellenőriztethetik vérnyomásukat, vércukor- és koleszterinszintjüket – írja közleményben az ÖKK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában