pályázatból életre hívott rendezvény

2018.11.19. 16:30

Erősödő sáregresi összetartozás

Amióta világ a világ, az idősek mindig felnevelték gyermekeiket, tanították a jövő generációját, s átadták nekik tapasztalataikat az élet minden területén. Így történt, történik ez napjainkban is.

Szanyi-Nagy Judit

Kedves mosolyok, csillogó szemek. Adott és kapott szeretet

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

– Tiszteletünk magában foglalja elfogadásunkat, támoga­tásunkat és szeretetünket – köszöntötte a megjelent 60 év feletti hallgatóságot Tiringer Mária polgármester. Majd a Sáregresi Népdalkör tagjaihoz, ezen belül is Tornócziné Bondor Csilla dalkörvezetőhöz fordult, hiszen a csapat egy közelmúltbeli tatabányai versenyen arany fokozatú minősítést ért el. A hatalmas taps és az ajándékozás nem maradt el. A kulturális műsorkavalkád ezután következett: a Sáregresi Irodalmi Kör képviseletében Turi János szavalt; énekkel, mondókákkal, tánccal a tagóvodások mosolyogtatták meg az időseket; a népszerű Sáregresi Csipet Csapat Tánccsoport ezúttal prózával kedveskedett; majd az Iregszemcse Térségi Amatőr Társulat négyfős gárdája hívta táncba a jelenlévőket.

Kedves mosolyok, csillogó szemek. Adott és kapott szeretet
Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

A pályázatból életre hívott rendezvény a generációk közti összetartást hivatott elősegíteni – tudtuk meg a szervezőktől. Bár ezt nagyon mondani sem kellett: az önkéntesek sorra készítették a szendvicseket, az Aradszky-nótára tapsoltak az idősek, és táncra keltek az ovisok, az ünnepelteket pedig emléklap és virág emlékezteti a jóízű vacsorával zárult hétvégi ünnepségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában