az óvodáskorúaktól az idősekig

2018.08.28. 16:00

Martonvásáron ismét összehozzák a generációkat

A tavalyihoz hasonlóan idén is megszervezik a Hagyományőrző napot és a generációk találkozóját, amely sokféle kikapcsolódási lehetőséget kínál fiataloknak és időseknek.

Bokros Judit

A kép a tavalyi találkozón készült

Fotó: az egyesület

A program egy projektnek köszönhetően valósulhat meg, a házigazda pedig a Harmónia idősek otthona.

Az események központja szeptember 1-én, szombaton a Horváth Ottó Sporttelep és a Tóth Iván Sportcsarnok. Előbbi helyszínen 10-től 12.30-ig tart a Nagy-Papi Kupa, amely egy vidám sportvetélkedő. Ide az óvodáskorúaktól az idősekig várják a martonvásáriak, de akár a környékbeliek jelentkezését is a játékos, sportos feladatokra.

A kép a tavalyi találkozón készült
Fotó: az egyesület

A vetélkedő eredményhirdetését és a díjátadót már a sportcsarnokban tartják, 13 órakor. Eközben, 12.30-kor kézműves foglalkozás kezdődik az aulában, majd 13.30-tól 18 óráig folyamatosan lesznek programok kicsiknek (bábszínház) és felnőtteknek, időseknek (például operett műsor, zárásként az Old Boys zenekar koncertje). A nagyszülők ünnepélyes köszöntését 15 órakor tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában