Zenére és munkára hangolódva

2018.07.26. 15:30

Nem csak szórakozás – Reichert Karolina négy éve önkénteskedik a FEZEN-en

Biztonsági őrökkel ellátott, de szó szerint tárt kapukkal várja látogatóit a FEZEN szerda óta. Azonban a zenei fesztivál sokaknak nem csak a szórakozásról szól.

Szanyi-Nagy Judit

Karolinát a két unokatestvér, Barnabás (b) és Levente fogja közre, a jobb szélen pedig Flóra, Levente barátnője mosolyog ránk

Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

– Amilyen feladatot kiszabnak nekem, arra megyek. Van, amikor könyvelőnek kell segítenünk, molinót kell felraknunk, van, hogy behajtási engedélyt intézünk, italokat viszünk a VIP-be, vagy a kempingezők bejutását felügyeljük – meséli Reichert Karolina, Fehérvár és a Hírlap szépe, aki immár negyedik éve önkénteskedik a fesztiválon.

Karolinát a két unokatestvér, Barnabás (b) és Levente fogja közre, a jobb szélen pedig Flóra, Levente barátnője mosolyog ránk
Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

– Örülök ennek a munkának – teszi hozzá –, mert itt bárkivel össze lehet barátkozni. Volt is ehhez kapcsolódóan egy bakancslistás tételem: be szerettem volna fonni egy ro­cker haját. Ezt két évvel ezelőtt sikerült megvalósítanom, egy barna, fenékig érő hajú férfi esett „áldozatomul” – mondja nevetve. Sétánk közben egy háromfős társaságba botlunk, Barnabásba, Leventébe és Flórába. Amikor egy közös fotóra kérjük őket, nem ágálnak ellene. Mint elmondták, Budapestről érkeztek, 2013 óta – egy kis megszakítással – rendszeres látogatói a fesztiválnak. A heavy metált, rockot preferálják, sok kedvencüket látták már itt – a sor pedig idén folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában