Apu, kezdődik!

2018.07.25. 10:30

Indul a FEZEN

Szerdától szombatig nagyobb hangélmények és megnövekedett gépjárműforgalom lesz jellemző a városban.

Szanyi-Nagy Judit

Az utóbbi években július vége, augusztus eleje azt jelentette: kezdődik a Fehérvári Zenei Napok (Fezen). Idén sem lesz ez másként, a fesztivál szerdán, azaz ma nyitja meg kapuit a már jó ideje birtokba vett MÁV-pályán.

A közlekedést tekintve a fesztiválozóknak az Új Váralja sor felől érdemes megközelíteniük a területet – emelte ki a tegnapi sajtótájékoztatón Kovács Antal főszervező –, hiszen a Mártírok útján eleve nagyobb forgalommal kell számolniuk a közlekedőknek; de az sem utolsó szempont, hogy a vasúti átjárón – biztonsági okokból – egyszerre legfeljebb ötven embert engednek csak át. Mi több, a Mártírok útján a Madách és a Kinizsi utca között teljes zár lesz minden nap 17 órától másnap 2 óráig.

A vasárnap hajnalig tartó fesztivál következtében megnövekedett zaj, forgalom miatt Mészáros Attila alpolgármester a környéken élők türelmét, megértését kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában