közönségdíjas szépség

2018.07.21. 11:30

Nem csak első udvarhölgy lett, az emberek szívét is elnyerte a sárosdi Bozsoki Bianka

A 2017-es Fehérvár Szépe versenyen első udvarhölgy lett Bianka, aki már korábban is kacérkodott a modellkedés gondolatával, mára azonban bizonyossá vált, hogy sikeres jövő előtt áll.

Tringli Alexa

Forrás: Bozsoki Bianka

Nemcsak első udvarhölgy lettél, hanem közönségdíjas is. Hogy élted ezt meg? Az ismerőseid támogattak ebben a döntésben?

Az a tény, hogy első udvarhölgy lettem, fantasztikus érzés, mondanom sem kell. De az, hogy a közönség engem választott a legjobbnak, talán az az igazi főnyeremény. Emellé még kaptam egy Belvárosi Creative Stúdió -szponzor- különdíjat is. Elérzékenyültem, nem találtam a szavakat. Hihetetlen érzés, hogy 3 díj büszke tulajdonosa lehetek. Ennél többet nem is kívánhattam volna. A családom, barátom, barátaim, ismerőseim, mondhatni egész Sárosd is támogatott, amit nem győzök elégszer megköszönni nekik.

Forrás: Bozsoki Bianka

A verseny óta felismernek, megállítanak az utcán?

Igen, felismernek, de többször azt hitték én lettem az első helyezett. A döntő után ugye kiment az összes versenyző a Hotel Magyar Király elé. Odajött két kislány az anyukájukkal, aki azt mondta: „ Szia, ne haragudj, mi rád szavaztunk és szerintünk neked kellett volna nyerni is, csinálhatnak a lányok veled képet?” Mondtam hogy persze, annyira megörültem nekik.

Volt olyan, hogy a döntő után sétáltam a belvárosban, majd jött egy fiú csapat és valaki mondta, hogy „Nocsak itt van Fehérvár Szépe, gratulálunk!” Én meg elmosolyodtam, és annyit mondtam: végülis majdnem eltaláltátok. Közösségi oldalon viszont rengeteg üzenetet kaptam és gratulációt ismeretlenektől is.

Forrás: Bozsoki Bianka

Mind Réka, mind Karolina megemlítette korábbi interjúik során, hogy ti hárman nagyon jó barátnők lettetek a verseny során. Esetleg másokkal tartod még a kapcsolatot?

Igen, jó kapcsolatban vagyok a lányokkal, Linán kívül Rebekával beszélek még, de különösen Rékával tartom a kontaktot, vele a verseny kezdetétől fogva összetartottunk és nagyon jó barátnők lettünk. Mondhatni együtt csináltuk végig a versenyt és meg is lett az eredménye.

Forrás: Bozsoki Bianka

Ajánlanád az ismerőseidnek, barátnőidnek, hogy jelentkezzenek?

Mint első udvarhölgy könnyen beszélek, de nem csak ezért érdemes végigcsinálni. Ez csak a hab a tortán. Az az élmény, csapat, programok Székesfehérváron és környékén, a jó értelemben vett felhajtás, felejthetetlen élmény marad. Mindenképp ajánlanám, hogy jelentkezzenek, ezekért megéri.

Forrás: Bozsoki Bianka

" target="_blank" rel="nofollow noopener">Bemutatkozó videódban felvetetted, hogy modellkedtél már korábban is. Ez a verseny óta ugyanúgy jelen van az életedben? Kaptál esetleg felkéréseket új emberektől, cégektől?

Már nem dolgozom nemzetközi modellként, a Fehérvár Szépével tettem egy próbát, hogyan illik hozzám a szépségverseny világa. Mondhatom nagyon is tetszik, és inkább efelé húzok, mint vissza a külföldi kifutókra. Szeretek itthon lenni, mert itt igenis számít az is, hogy ki vagyok, nem csak a ruha, amit bemutatok.

Fotózásokhoz, de két szépségversenyhez is kaptam felkérést, hogy menjek. Ez elég biztató számomra.

Forrás: Bozsoki Bianka

Milyen eseményekre jutottál el az elnyert cím miatt?

Nagyon sok programra hívtak minket. Hogy párat említsek: N-joy szülinap, Videoton focikupa döntő, esküvő kiállítás, Lecsófőző vigasság, a Városházán is vendégeskedtünk. A hétvégén pedig a sárosdi falunapon voltam az egyik műsorvezető.

A Fehérvár Szépe után a Miss Balatonra is neveztél. Szeretnél még további versenyekre jelentkezni?

Igen, nagy fába vágtam a fejszém a Miss Balatonnal, de a kb. 300 jelentkező közül a top 60-ba bekerülni szerintem nem kis dolog. A közeljövőben még szeretném magam kipróbálni egy-két szépségversenyen.

Forrás: Bozsoki Bianka

Ha jól tudom, a Sárosdi Önkéntes Tűzoltóság tagja vagy. Milyen feladataid vannak itt?

Sajnos már visszaléptem a tűzoltóságtól, de máig nagyon tisztelem, szeretem a csapatot. Főként kismotorfecskendő-szerelési versenyre jártunk, a többiek azóta is csinálják. Most munkára és tanulmányaimra koncentrálok.

Hogy telt, telik a nyarad?

Megvan a 2. évem is az ELTE-n, úgyhogy a sikeres vizsgák után neveztem a Miss Balaton versenyére, ami le is foglalt egy kis időre, sok edzéssel, készülődéssel járt. Most dolgozom, táboroztattam, de nemsokára jön a nyaralás is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában