Ismét döntőben a mátyásdombi lány

2018.06.24. 16:00

Dudás Patrícia újra a koronáért versenyez

A 2016-os Fehérvár szépe, Fejér Megyei Hírlap királynője egy éven át mellőzte a királynői teendőket, s leginkább a maga által vezetett tánc­csoporttal foglalkozott.

Szanyi-Nagy Judit

A Katus Attilával közös kép sem maradhatott el Tatán

Forrás: Dudás Patrícia

Most azonban ismét a szépségét mutatja majd meg a színpadon Dudás Patrícia: nemrég ugyanis a budapesti székhelyű JutaVit MissFit 2018 országos szépségverseny döntőjébe került.

‒ Éppen az utolsó vizsgámra készültem, amikor megláttam a verseny felhívását. Megnéztem a határidőket, és mivel azok nem ütköztek a záróvizsgámmal, úgy döntöttem, jelentkezem. Így június 11-én megszereztem a modern kortárs táncosi s egyben alapfokú tánctanári képesítésemet, 12-étől pedig már Tatán voltam a verseny táborában ‒ mesél az elmúlt időszakról Patrícia. Mint mondja, a verseny nem egy hagyományos szépségverseny, a lányok MissFit vagy MissModel titulust szerezhetnek.

A Katus Attilával közös kép sem maradhatott el Tatán
Fotó: Dudás Patrícia

‒ A fitt kategóriában inkább a testépítői alkathoz közeli, kondiba járó lányok versenyeznek, míg a modell kategóriában a sportos, szálkás, modellalkatú hölgyek vannak jelen. Ez utóbbi kategóriában indultam én is. A június 29-ei döntőben tizennyolcan állunk színpadra, produkciókat is bemutatunk ‒ részletezi a mátyásdombi szépség.

‒ Őszintén szólva hiányzott már ez a világ. A Fehérvár Szépe óta nem voltam más versenyen, a mindennapjaimat pedig az iskola és a tánc töltötte ki, szóval kellettek már az új élmények, kapcsolatok ‒ magyarázza, miért döntött a jelentkezés mellett.

A tatai ‒ fotózással, hajózással, valamint Katus Attila és Schönekker László személyi edzők által vezényelt edzéssel tarkított ‒ tábort követően pedig nagy erőkkel készül a június 23-ai mátyásdombi tánckavalkádra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában