Tollaslabda

2018.05.17. 21:44

Sport és jókedv Fülén

Ötödik alkalommal rendezték meg az általános iskola sport- és egészségnapját, amelyet 2014-ben hagyományteremtő céllal indítottak el.

V. Varga József

Szivacskézilabda, több állomással

Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

A Fülei Általános Iskola hagyományosnak számító sport- és egészségnapját Fekete Ferenc iskolaigazgató és Gubicza József polgármester nyitotta meg.

A programokon 105 fülei, mátyásdombi és polgárdi diák élvezte a közös mozgás örömeit és a versenyzés izgalmait.

A rendezvény partnere az idén a Magyar Kézilabda Szövetség volt, a Szivacskézilabda fesztivált a Magyar Diáksport Szövetség által biztosított szivacskézilabdákkal vezényelték le volt tanítványaink.

Ezenkívül az ultimate frizbi alapjaival is megismerkedhettek az érdeklődők.

Szivacskézilabda, több állomással
Fotós: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

A legnagyobb sikert a buborékfoci könyvelhette el, felnőttek és gyerekek egyaránt kipróbálták, és nagyon élvezték a játékot!

Eredmények, kispályás foci: 1. Polgárdi, 2. Mátyásdomb, 3. Füle. Kerékpáros ügyességi verseny: 1. Cruder Ernst Andreas (Füle), 2. Baracskai Kevin (Füle), 3. Balazsák Dániel (Polgárdi).

Kosárra dobó verseny, alsó: 1. Balazsák Dániel, 2. Horváth Roland, Kiss Gergely és Fésű Fanni (Füle); felső: 1. Kárpáti Evelin (Füle), Ignácz Martin (Mátyásdomb) és Zakar Olivér (Füle). Kapura lövő verseny, alsó: 1. Jakab Ákos (Mátyásdomb); felső: 1. Ignácz Martin, 2. Bognár Petra (Polgárdi), 3. Zelei Krisztián (Füle).

Kapura rúgó verseny, alsó: 1. Kiss Tibor (Füle), 2. Szabó István Milán (Füle) és Lelkes Tibor (Mátyásdomb); felső: 1. Hollósi Ádám József (Füle) és Németh Dávid (Mátyásdomb), 3. Varga Roland (Polgárdi).

Címkék#sport#Füle

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában