megkérdeztük

2018.05.28. 13:48

Olvasóink lakókörnyezetében több, szemétlerakónak használt terület van

Egyre többet cikkezünk mostanában a hatalmas szemétkupacokról, melyek nem a hulladéklerakókban bukkannak fel. Ennek kapcsán kérdeztük meg Önöket, mit gondolnak a helyzetről.

Fotó: Archív

Közel két hete érkezett szerkesztőségünkbe egy Olvasónk, hogy elmondja, hatalmas mennyiségű szemetet tettek le a Bem József utcánál. Utánajártunk hát a dolognak, és megdöbbentő, amit ott láttunk. Egy héttel később végigjártuk a procedúrát az önkormányzatnál, mert ott kell elsősorban bejelenteni az ilyen problémákat, onnan átirányítottak minket a Környezetvédelmi Irodára és azt a választ kaptuk, hogy a szemét eltakarítása „folyamatban van.” Ámbár a szemét még mindig ott hevert, amikor meglátogattuk a környéket.

Eme kálvária után kérdeztük meg Önöket, hogy találkoztak-e már hasonló esettel környezetükben.

Sajnálatos módon a szavazatok túlnyomó többsége, 72%-a arra az opcióra érkezett, hogy Olvasóink lakókörnyezetében is gyakran előfordul ez a felháborító eset.

Olvasóink 16 százaléka szerint nem olyan vészes a helyzet, ugyan néha látnak eldobott szemetet, de aggodalomra semmi ok! Voksolóink 12%-a rendezett, tiszta környéken lakik, ők nem is találkoztak hulladékkupacokkal. Bárcsak mindannyian ezt a választ adhatnánk!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában