szavazásösszegző

2018.05.07. 12:28

Mi a véleménye Olvasóinknak a megye tűzoltóiról?

Május negyedikére esik Flórián névnap, mert ezen a napon halt vértanúhalált Szent Flórián.

Feol.hu

Szent Flórián a tűzoltókon kívül még a pékek és a kéményseprők tartják védőszentjüknek. Németországban és Bajoroszágban szinte már kultusza van a szentnek; minden családban volt egy Flórián nevű gyermek, hogy ezzel a szent védelmét kérjék, és elkerüljék a tűzesetek a házat.

Ennek az ünnepnapnak a kapcsán tettük fel kérdésünket, hogy Önnek milyen tapasztalatai vannak a Fejér megyei tűzoltókkal kapcsolatban?

A válaszadók egy százaléka nyilatkozta, hogy megmentették az életét, ezért kitüntetést érdemelnének. Talán örültünk is, hogy több válasz nem érkezett erre az opcióra, hiszen akinek az életét mentik meg, nagy traumán megy keresztül.

A második opcióra Olvasóink 46%-a voksolt, mely szerint a tűzoltók minden esetben azonnal reagálnak, és igazi hősöknek tartják őket.

A harmadik opcióra érkezett a legtöbb szavazat, itt az emberek 53%-a válaszolta azt, hogy szerencsére még nem volt dolga velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában