A település apraja-nagyja eljött

2018.05.28. 09:34

Gyereknap és májfadöntés Vértesbogláron

Egész napos gyerekprogramok, az idei Vértesboglárért díjak átadása, májusfakidöntés, kitáncoltatás.

Borsányi Bea

Vértesboglár lakosai összetartó emberek. Ez szombaton is egyértelműen látszott, hiszen a település apraja-nagyja megfordult a kultúrház udvarán, illetve nagytermében, ahol egész nap a legkülönfélébb programokkal vártak mindenkit.

 

A gyerekeknek volt ugrálóvár, arcfestés, buborékfoci, szabadulószoba, de a felnőttek is találhattak nekik tetszőt a zenés, táncos műsorok között. Amikor pedig a néptánccsoportok tartottak bemutatót, zengett a terem a sváb zene ritmusára szóló folytonos tapstól.

A település apraja-nagyja megfordult a rendezvényen
Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

A gyereknapi májfadöntő ünnepség jó alkalom volt arra is, hogy Sztányi István polgármester átadja a Vértesboglárért díjakat, amelyeket ebben az esztendőben is a lakosság szavazatai alapján ítéltek oda. Kitüntetésben részesült Németh János, aki pedagógusként több éve kiemelkedő munkát végez a gyermekek közlekedésre nevelésében. A másik díjat a két évtizede működő Vértesboglári Német Nemzetiségi Tánccsoport kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában