Sport, egészség, jókedv!

2018.04.28. 14:00

Szivacskézilabda fesztivál kicsiknek és nagyoknak Fülén

A prímet mindenképpen a buborékfoci és a szivacskézilabda fesztivál vitte. Persze mindezt az „igazi” kispályás labdarúgótorna focistái kapásból kétségbe vonták.

V. Varga József

Itt a labda! Hol a labda? Buborékfoci, a pénteki sláger!

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Ötödik alkalommal rendezték meg pénteken a Fülei Általános Iskolában a sport-és egészségnapot. A sportversenyekkel és a bemutatókkal eltöltött nap nemcsak az egészséges életmódra, a sportolás nyújtotta örömökre hívta föl a figyelmet, hanem az együtt töltött idő a közösségformálás erősödését is szolgálta.

A szivacskézilabda vetélkedő több állomása várta a diákokat
Fotós: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Ezt hangsúlyozták a pedagógusok és a köszöntőt mondók egyaránt: Gubicza József polgármester és Fekete Ferenc iskolaigazgató is.

Itt a labda! Hol a labda? Buborékfoci, a pénteki sláger!
Fotós: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A kerékpáros ügyességi vetélkedő a Közlekedj okosan! címet viselte, a barátságos kispályás futballmérkőzések a tankerület iskolái (Füle, Mátyásdomb és Polgárdi) között zajlottak.

 

Egyebek között ki lehetett próbálni a kapura lövést és a kosárra dobást, a frizbizést, a tollaslabdázást és a trambulint, de sokakat vonzott az arcfestés és a lufi hajtogatás. A kemencében sült langalló meg mindenkit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában