Összetartóan, a gyermekekért

2018.04.16. 07:30

Óvodások és szüleik ünnepeltek a jó időben Soponyán

Egy teljes délutánt szenteltek a tavaszváró mulatságnak a soponyai közösségi házban.

Szanyi-Nagy Judit

A szülői munkaközösség tagjai szívesen szerveznek efféle közös programokat Fotó: Mikáné Bali Adrienn

Tavaszváró mulatság címmel rendezett egy teljes délutánt felölelő programsorozatot a Soponyai Mesevár Óvoda szülői munkaközössége.

– Úgy érzem, nagyon jól sikerült a rendezvény – értékelte a szombati napot Mikáné Bali Adrienn, aki nemcsak a közösségi ház vezetője és a szülői munkaközösség egyik tagja, de egyben gyakorló édesanya is. – A tavaszváróra minden óvodás gyermek ellátogatott hozzánk, természetesen kísérővel együtt: ők főleg az anyukák voltak, de nagy örömünkre még apukák is jöttek a rendezvényre – tette hozzá.Az Iszkiri Zenekar és Andi bohóc mindenkit táncba hívtak, a közönség pedig lelkes volt, hiszen többen is együtt táncoltak a gyermekekkel. Az óvó nénik kézműves sarkokkal készültek, a szülői munkaközösség tagjai pedig büfével. Itt otthon készített süteményeket és italokat kínáltak a megéhező vagy megszomjazó gyermekeknek – tudtuk meg Adrienntől. A napba még lufihajtogatás és tombolasorsolás is belefért, ahol mindenkinek megadták az esélyt arra, hogy ne üres kézzel távozzon: száz darab nyereményt sorsoltak ki a mintegy száz fő részére.

A szülői munkaközösség tagjai szívesen szerveznek efféle közös programokat Fotó: Mikáné Bali Adrienn

– A gyerekek nagyon élvezték a mulatságot, úgy láttam, mindenki boldogan távozott – mondja Adrienn, hozzátéve: – az itt befolyt összegből az óvodának szeretnénk kedveskedni, játékokkal vagy bármi mással, amire szükségük van.

S hogy mi volt az apropója a szombati rendezvénynek? Adrienn úgy fogalmaz: az, hogy mindenki tenni szeretne a gyermekekért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában