Helyben intézhetik ügyeiket

2018.04.05. 14:45

Átadták az Ercsi Kormányablakot

Az Ercsi Kormányablak megnyitásával helyben intézhetik fontos ügyeiket az ercsiek. Az ünnepélyes átadót csütörtökön tartották.

Bokros Judit

Az Ercsi Kormányablak épülete előtt balról Simon László, Dorkota Lajos, Galambos Dénes, Győri Máté és Koltai Gábor

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Néhány hónapja adtuk hírül, hogy a központban, a Fő utca 27. szám alatt kormányablak létesül. Az addig az épületben működő hivatal és kft. áthelyezéséről az önkormányzat gondoskodott. Az átalakítási munkálatok után csütörtökön adták át a kormányablakot, amelynek létrehozása több mint 61 millió forintba került (az önkormányzat 5 millió forinttal és sok más segítséggel járult hozzá a beruházáshoz).

Az Ercsi Kormányablak épülete előtt balról Simon László, Dorkota Lajos, Galambos Dénes, Győri Máté és Koltai Gábor
Fotós: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A hivatal hat munkaállomással és egy fotófülkével felszerelt, akadálymentesített, a dolgozók egyszerre hét ember ügyeit intézhetik.

A hivatalban egyen dizájn fogadja az ügyfeleket
Fotós: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az átadás alkalmával a szalagot Simon László kormánymegbízott, Galambos Dénes megyei országgyűlési képviselő (volt kormánymegbízott), Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke (volt kormánymegbízott), Győri Máté polgármester és Koltai Gábor, a Martonvásári Járási Hivatal vezetője vágta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában