Elismerés

2018.03.12. 13:28

Családháló díjas a Napraforgó Bölcsőde

A Kisteleki utcai Napraforgó Bölcsőde Családháló díjat kapott. Az elismeréshez az önkormányzat is gratulált.

FMH

Fotó: ÖKK

A Családháló díjat 2013-ban alapították, mögötte egy online családi magazin és egy közösség áll. Céljuk a fiatal családok támogatása, a gyermekvállalás ösztönzése, a díjjal pedig olyan intézményeket és embereket ismernek el, akik munkájuk során különösen sokat tettek a családokért. Megkapni az olvasók jelölése és országos szavazás során lehet, két – egyéni és intézményi – kategóriában.

A Napraforgó Bölcsőde az intézményi kategóriában, a klasszikus bölcsődék között nyerte el a 2017-es Családháló díjat. Ehhez Cser-Palkovics András polgármester is gratulált, és a polgármesteri keretből százezer forintos játékvásárlásra fordítható összeget biztosított az intézménynek. Az erről szóló dokumentumot Deák Lajosné önkormányzati képviselő adta át az intézményben.

Fotós: ÖKK

A bölcsőde vezetője, Teleki-Horváth Renáta megköszönte a szülőknek és az intézményben dolgozóknak azt az összefogást, amelynek köszönhetően sikerült elnyerni a díjat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában