hét modulból álló projekt

2018.03.10. 08:00

Kéz a kézben: program indul a felzárkóztatásért

A „Kéz a kézben” Komplex kompetenciafejlesztő program az állami gondozott gyermekek társadalmi integrációjának elősegítésére című projekt nyitó rendezvényére pénteken került sor a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjában.

Sági Zoltán

Katus István vezérigazgató a program részleteiről beszélt

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A megnyitón részt vett a projektet finanszírozó Arconic-Köfém részéről Katus István vezérigazgató, Sas Erika kommunikációs vezető és Varga Zsuzsa, a Hengermű-öntöde üzletág HR vezetője. Ott volt továbbá Tanárki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója, Spányi Antal megyéspüspök és Mátrahalmi Tibor, a Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság igazgatója is.

Katus István vezérigazgató a program részleteiről beszélt
Fotós: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Az Előszállásról, Sárbogárdról és Székesfehérvárról érkezett állami gondozottak rövid műsorral mutatkoztak be. Mint Deresné Tanárki Mária, az FMGYK intézményvezetője elmondta, a program célja a résztvevő gyerekek társadalmi integrációjának elősegítése. A hét modulból felépülő program a személyiségfejlesztéstől az élményalapú pályaorientációig számos területet fog át. A programot nyári táborozás zárja majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában