#Szekesfehervar

2018.03.27. 14:30

Történelmi események a hét top fehérvári instafotói között

Gyönyörű honvédségi buszok, az Enthroners HFL nyitó mérkőzése, de még a Richter cirkusz előadása is trendi volt a héten.

Feol.hu

Amint arról portálunkon is hírt adtunk, a székesfehérvári amerikai futballélet nagy napja jött el március 24-én, amikor is a Fehérvár Enthroners csapata tízéves történelmében először, a hazánkban futó amerikaifutball-bajnokság élvonalában, a HFL-ben látta vendégül a magyar rekordbajnok Budapest Wolves csapatát. Az izgalmas mérkőzésen a Wolves 28 ponttal megverte ugyan a Koronázókat, ám a fehérvári rajongók így is bőszen kattintgattak.

A kezdés pillanata

Támadásban

Az elmúlt hét legnagyobb eseményei közé tartozott, amikor március 23-án 15, a fehérvári Ikarus gyárban készült autóbusszal gyarapodott a Magyar Honvédség. A zöldre festett járműveket péntek délután felsorakoztatták az Országalma körül, ahol az átvétel alkalmával rendezett ünnepséget tartották.

Az ünnepségen a Magyar Honvédség katonái is jelen voltak.

Az átadásról kollégáink drónvideós felvételeket is készítettek.

Igazi adrenalinnal teli szórakozásnak is részesei lehettek a fehérváriak, hiszen március 21-én a Richter Flórián Cirkusz társulatának, premierje zajlott a Vásártéren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában