Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj

2018.03.07. 08:00

Huszonkét orvosunkra szavazhatunk a megyéből

Még lehet szavazni a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra, amelynek 22 megyei jelöltje van.

Bokros Judit

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat azok nyerhetik el, akiket a szakma és a páciensek is érdemesnek tartanak arra, hogy megkaphassák az elismerést. Olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon. Heten kapnak közönségdíjat, két elismerést a szakma ítél oda. A netes szavazás március 30-án éjfélig tart a szentgyorgyialbertorvosidij.hu oldalon. A díjátadó április 26-án lesz.

A megyei jelöltek: Bakró Anikó Ildikó, Tokodi István, Bourglah Ossamah, Baráth Károly, Patik Ferenc, Altorjay Áron, Rubliczky Levente, Horváth Zsolt, Vaszkun László, Szilágyiné Tóth Erika, Tilinger Edit, Gayor Kiran Prabhat, Szakács Rozália Csilla, Kadocsa István, Szarvas József, Varsányi Mária, Koszti Csaba, Rombauer Edit, Madácsy László, Veszprémi Tibor, Sirák András, Gátszegi Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában