Farsangi bál

2018.02.08. 18:37

Rúzsa Magdi érkezik Tabajdra

Az egyik tehetségkutatón őstehetségként berobbanó Rúzsa Magdi kedvességéről és szerénységéről is ismert énekesnő.

Zsohár Melinda

Személyes kapcsolatok révén érték el a szervezők, hogy a február 10-iki farsangi bálon

jelen lesz vendégként. Sajnos, nem koncertezhet, köti a szerződése.

A tabajdi Mészöly Gedeon Református Iskola és Óvoda szülői munkaközössége több év után rendezi meg a Mészöly Dezső Művelődési Házban a farsangi bált.

, via Wikimedia CommonsDíszvendégként meghívták Rúzsa Magdit, aki elfogadta az invitálást, s ígérete szerint ott lesz a rendezvényen. Friss információk szerint Mexikóban járt a művésznő, ahol a fogát műteni kellett egy ottani kórházban, de már jól van.

Hazatért férjével a nagy útról, s szombaton Tabajdon maga is megtekinti az iskolások nyitótáncát, a Palotást.

Sajnos, koncerteznie nem lehet, az általa megkötött szigorú szerződések ezt nem teszik lehetővé, mondták el Hufnágel Anna iskolaigazgató és Giesz Józsefné, a szülői munkaközösség elnöke. Tiszteletből kérték fel az énekesnőt a báli részvételre, mivel példával szolgálhat eddigi életútja a gyerekeknek, a vidéki fiataloknak. Rúzsa Magdi határon túli magyarként, kisebbségi sorsból, a saját ereje, tehetsége és kitartása révén ért el sikert, szerzett ismertséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában