Valentin-nap

2018.02.12. 09:30

Bált rendeztek a perkátai óvodáért

Szombaton délután már 4 óra előtt Valentin-napi díszletben pompázott a faluház.

Vigh György

Fotó: Farkas-Tóth Ágnes, Szebellédi Tünde & Papp Péter

Este 8 óra előtt folyamatosan jöttek a vendégek, hogy jót szórakozzanak, egyúttal támogassák a Szivárvány Óvoda Szülői Szervezetének célkitűzését, ugyanis a Maci csoportnak új bútorra, az új óvodának pedig fektetőkre van szüksége. Szebellédi Tündi és Papp Peti alig győzte az érkezők megörökítését...

Farkas-Tóth Ágnes elnököt megkértem, hogy „értékelje” a hajnalig tartó bált:

„Nagyon jó hangulatban telt az este! Sőt! Akik ott voltak, biztosan felejthetetlen élményben volt részük. A bejáratnál pezsgővel és nyereményszelvénnyel fogadtuk a vendégeket. A fotókapu csodás volt. Az eFKa zenekar újra hozta a formáját: Molnár Zoli felkonferálásaival, kívánságok teljesítésével. A hangulat kitűnőre vizsgázott. A vendégeknek kedveskedtünk egy kis balettelőadással is (megjegyzés: az erről készült videó megtekinthető a Perkáta Online Facebook-oldalán), amiért fergeteges tapsot kaptunk. Az est folyamán nem maradhatott el a tombola és más meglepetések sorsolása sem. Nem titkolom, még mindig az est hatása alatt vagyok. Egyfolytában mosolygok, olyan szórakoztató volt!

Köszönjük az óvodai dolgozók megjelenését! Reméljük, kicsiny falunkba újra beköszönt a régi idők bálja, mikor még az óvodai dolgozók is részt vettek az eseményen, hiszen ez értük is szól(t)!”

Fotós: Farkas-Tóth Ágnes, Szebellédi Tünde & Papp Péter

Hozzátette befejezésül, hogy még nem állnak rendelkezésre pontos adatok a tiszta bevételről, mert bizonyos költségekkel hétfőn számolnak el a rendezők, utána derül ki, hogy a megmaradt pénz mire lesz elég...

Remélem, sikerül megvalósítani a kitűzött célokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában