A gyűjtés tovább folytatódik

2018.02.21. 14:30

Minden érintett településről érkeztek ajánlások Törő Gábornak

Nyilvántartásba vették az első jelölteket az áprilisi ország­gyűlési választásra. Fejér megyében az elsők között Törő Gábor (Fidesz) és Pintér Tamás (Jobbik) adta le ajánlószelvényeit.

S. Töttő Rita

Törő Gábor 1989 óta aktív részese a közéletnek, hét éve országos szinten is Fotó: Pesti Tamás

Törő Gábor kedden reggel adta le ajánlószelvényeit ahhoz, hogy folytathassa ország­gyűlési képviselői munkáját. A politikus teljes választókerületében gyűjtött ajánlószelvényeket, melyben több száz aktivista segített neki.

A képviselő elmondta: a legtöbb ajánlást Székesfehérvárról és Mórról gyűjtötték, de körzetének minden településéről hoztak ajánlásokat. Eddig 2875 aláírás került az ívekre, amelyek kedden reggel be is érkeztek a választási irodához.

Mórról több mint 700 aláírás érkezett, Székesfehérvárról 600, Polgárdiról 200, Szabadbattyánról 160, Bodajkról pedig szintén 160, de hoztak Úrhidáról, Nagyvelegről, Isztimérről, Bakonycsernyéről, Balinkáról, Fehérvárcsurgóról, Kőszárhegyről, Csókakőről, Jenőből, Pusztavámról, Nádasdladányból, Csórról, Füléről, Kincsesbányáról, Sörédről, Sárkesziről, Iszkaszentgyörgyről, Magyar­almásról és Zámolyról is ajánlásokat.

– Továbbra is gyűjtjük az aláírásokat, s mindenkit arra szeretnénk kérni, április 8-a legyen ünnep, mindenki éljen szavazati jogával – hívta fel a figyelmet Törő Gábor.

Kedden Fejér megye 4-es választókerületében, Dunaújvárosban Pintér Tamás (Jobbik) is leadta ajánlószelvényeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában