Jégvarázslók ligete

2017.12.07. 07:00

Forró italok és csodálatos fények: Megnyitott a kori liget!

A korcsolyázás örömének hódoló korosztályok széles spektrumából, türelmetlenül és örömittasan vették birtokba a ligetet.

R. Szolga Réka

g

A korcsolyázás kimerítő körei után tetőteraszon lehet a forró italokat kortyolgatni, sőt, korcsolyánk élezésére is lehetőség van kedvenc helyünkön az idei évtől, a Kori Ligetben – derült ki, amikor Cser-Palkovics András polgármester megnyitotta a pályát a Zichy Ligetben. A Zenepavilon környékén még a polgármester érkezése előtt maga a Mikulás, és annak kísérői húztak korcsolyát és tesztelhették a jeget a közel 800 négyzetméternyi felületen.

Jövőre a tervek szerint még nagyobb lesz a korcsolyapálya a Zichy ligetben. Persze, sok jó ember kis jégpályán is elfér Fotó: Nagy N.

Mint kiderült, megújult a beléptető rendszer és a kiszolgáló épület, emellett természetesen a jól bevált szolgáltatások maradtak. Székesfehérvár városa megvásárolta a Kori Ligetet, a Városgondokság pedig üzemelteti. Jó hír a bejgli és töltött káposzta szezon előtt, hogy a téli szünetben mindennap, egészen este 10 óráig lehet majd hódolni a szabadtéri korcsolyapálya nyújtotta örömöknek és égetni az ünnepi kalóriákat. További fejlesztések várhatóak jövőre: a korcsolyázható felület szélesedhet akár a sétányok irányába is – tette hozzá polgármesterünk, aki ezúttal sajnos kori nélkül érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában