Sikerek

2017.12.27. 17:18

Három aranyérem a cecei diákok mérlege

Az általános iskola diákjai több versenyen is eredményesen szerepeltek az ünnepek előtt. Három első helyezést szereztek.

Szabóné Várady Katalin (Civil)

Lehota Eszter, Szabó Patrik és Pajor Lili

Fotó: az iskola

Csajtainé Szabó Ágnes tanárnő vezetésével az iskola csapata Székesfehérváron, a Bugát Pál Egészségügyi Szakgimnáziumban vett részt a Fejér megyei környezetvédelmi és egészségügyi vetélkedőn, ahol végig ügyesen versenyezve az 1. helyezést érte el. A csapat Lehota Eszter, Pajor Lili, Szabó Patrik összeállításban versenyzett. A Bozsik-labdarúgóprogram második fordulóját Sárbogárdon rendezték.

Lehota Eszter, Szabó Patrik és Pajor Lili
Fotós: az iskola

A legjobb eredményt a 4. korcsoportos cecei lánycsapat érte el, akik a legtöbb pontot gyűjtötték a mérkőzések során. A 4. korcsoportos körzeti futsal diák-olimpiának ugyancsak Sárbogárd adott otthont. A győzelmet nagy küzdelemben a Cecei Általános Iskola csapata szerezte meg. Borosné Asbóth Ilona testnevelő elmondása szerint a végzős fiúkból álló alakulat egymást segítve, igazi csapatként küzdött, ami a szép sikert hozta a számukra. Pordán Tamás a mezőny egyik legjobb játékosaként aranyérmet vehetett át. A

fiúkra az öröm mellett feladat is vár, hiszen januárban ők képviselik majd a sárbogárdi körzetet Székesfehérváron, a megyei diákolimpián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában