segítség

2017.11.19. 08:20

Karácsonyi ajándék tippek fiataloknak

Vásárlás tiniknek? Sosem könnyű, különösen karácsony alkalmával, hiszen a szülő ilyenkor a legjobbat szeretné gyermekének. Rengeteget lehet róla olvasni, hogy mit adjunk szeretteinknek ajándékba a szeretet ünnepén. Megmozgatták a gondolataimat a segítségkérések, így tiniként magam is megpróbálkozom adni néhány ötletet.

FMH

A mai tinik (persze nem mindegyikük) túlnyomó többsége függ a technikai ketyeréktől, legyen az telefon, tablet vagy laptop. Kiváltképp ezért nem lehet az efféle ajándékokkal mellényúlni.

Hálistennek már Magyarországra is egyre több sztár jut el, akik fantasztikus koncerteket adnak, és hatalmas élményekkel gazdagítják a fiatalokat. Így egy ajándék fesztivál- vagy koncertjeggyel bárkinek óriási örömet lehet szerezni.

Ha ruhákról van szó, akkor bizony a tinédzserek elég válogatósak tudnak lenni. A szülőknek ebben a témában nehéz dolguk van, hiszen nem egyszerű olyan ruhát találniuk, amely teljes mértékben megfelel gyermekeik számára. Azonban manapság erre már van megoldás, ami nem más, mint egy vásárlási utalvány, mellyel garantáltan meg lehet venni az örömöt.

Ha pedig valami személyesre gondoltunk, akkor elég valamilyen kézzel készített apróság vagy névre szóló dolgok. A könyvmolyokról sem szabad megfeledkeznünk, és néha nem is gondolnánk, de mindegyik tini szeret a kezében fogni valamilyen izgalmas könyvet. És ha valamilyen élménnyel szeretnénk bővíteni az eddigieket, nem kell más, mint egy mozijegy egy jó filmre. Még időben van mindenki az ötletek gyűjtéséhez.

Harangozó Krisztina 9.A, Kodolányi gimnázium, Székesfehérvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában