idősek világnapja

2017.10.08. 15:22

Nyolc nyugdíjas szervezetből mulattak együtt Iváncsán

Iváncsa – Jó hangulatú, népes volt a környékbeli nyugdíjas szervezetek találkozója, amelyet a faluházban rendeztek szombaton.

Bokros Judit

A faluház tetőterében több generáció szórakozott az idősek világnapjához kötődő rendezvényen. A háttérben az önkormányzat képviselői és Galambos Dénes

Fotó: Koppán Viktor

A 43 éves múlttal rendelkező Nyugdíjasok Iváncsai Szervezete szombaton ismét nagytalálkozót rendezett, amelyen hét település – Besnyő, Beloiannisz, Pusztaszabolcs, Perkáta, Szabadegyháza, Ercsi, Ráckeresztúr – kilenc társszervezetének képviselőivel együtt beszélgettek, szórakoztak a faluházban.

Az elnöktől, Bíró Dezsőné Arankától megtudtuk: 25 éve szervezik meg a rendezvényt az idősek világnapja alkalmából. Ilyenkor elsősorban megosztják egymással működésük tapasztalatait, kötetlenül beszélgetnek, elfogyasztják a vacsorát, majd akár hajnalig is mulatnak.

A faluház tetőterében több generáció szórakozott az idősek világnapjához kötődő rendezvényen. A háttérben az önkormányzat képviselői és Galambos Dénes
Fotós: Koppán Viktor

A tetőtéri helyiségben gyülekező közel 200 szépkorút Galambos Dénes országgyűlési képviselő köszöntötte, aki kifejezte örömét azért, hogy ismét ilyen fiatalos nyugdíjasokkal lehet együtt. Molnár Tibor polgármester szintén köszöntötte a megjelenteket, majd jó szórakozást kívánt. Bíró Dezsőné pedig megköszönte az önkormányzat éves támogatását, valamint a helyi közétkeztetést is ellátó vállalkozásnak azt, hogy megvendégeli őket vacsorára. A találkozó rövid műsorral folytatódott, amelyen fellépett például az Iváncsai Nagycsaládosok Egyesülete, és vers is elhangzott, majd kötetlen szórakozás kezdődött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában