Fehérvár Fényei

2017.09.29. 12:14

Fáklyás felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából Székesfehérváron!

Fehérvár Fényei mottóval ismét nagyszabású programot szerveznek állatbarátok, állatvédők az Állatok Világnapja alkalmából.

S. Töttő Rita

Tavaly is nagy siker volt a felvonulás Fotó: Molnár Artúr

Az állatbarátokat és kedvenceiket október 7-én, szombaton 19 órakor fáklyás felvonulásra invitálják, amely a Fehér Palota Üzletközponttól a Belvároson át a Hotel Magyar Királyig tart. Indulás előtt gyermekpályázatok díjátadójára is sor kerül. Az eseményt a Herosz fehérvári szervezete és a vele szoros szakmai kapcsolatot ápoló kutyaiskola és panzió rendezi. A rendezvény díjátadóval indul, ekkor hirdetik ki a 25 éves évfordulóra, általános iskolásoknak meghirdetett rajzpályázat és novellaíró pályázat eredményeit.

Fotó: Molnár Artúr
Tavaly is nagy siker volt a felvonulás Fotó: Molnár Artúr

Ezt követően lesz a fáklyás felvonulás, melyet még színesebbé tesznek a tűzzsonglőrök, akik a végállomáson is bemutatót tartanak, ahol fényfestés is várja az állatbarátokat. A szervezők kérik, hogy a résztvevők hozzanak magukkal fáklyákat, vagy biztonságosan égő gyertyákat, mécseseket. Előtte érdemes megnézni t a Fehér Palota emeleti folyosóján nyílt plakátkiállítást, amely szintén e témát öleli fel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában