Programok

2017.09.28. 09:00

Dunaferr-hét a diákoknak

DUNAÚJVÁROS – Sportnaptól játékos matematikáig sokféle rendezvény várja a diákokat a Dunaferr iskola mindkét intézményében.

Pekarek János

aa

Gazdag programot kínál a résztvevőknek a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tegnap kezdődött Dunaferr-hete.

A kötélhúzás egyik elődöntője a sok közül

Annyira, hogy itt és most nem is vállalkozhatunk teljes programismertetésre: csak válogathatunk a legérdekesebb rendezvények közül.

A Dunaferr középiskolában a tanórákon is rendeznek játékos vetélkedőket
Fotós: Ady Géza

Az intézmény Vasmű téri épületében például osztályonkénti kötélhúzással kezdődött a hétfő (ez még folytatódni fog), de voltak élménybeszámolók külföldi kirándulásokról, játékos matematika, táncház, iskolatörténeti előadás, tombolaárusítás, irodalmi kvízjáték.

A szépségszoba is nagy sikert aratott
Fotós: Ady Géza

Az Apáczai utcai telephelyen origamiszoba, sakk, szépségszoba, térképszoba, forrasztás, zene, szuperhős-kiállítás várta a tanulókat.

Kedden a fő attrakció az iskolai kötélhúzás döntője lesz a Muki vonatnál. Emellett a központi iskolában teherautóhúzást is gyakorolhatnak az ifjak az udvaron. De lesz korcsolyázás a jégcsarnokban vagy sütikészítés a villamos tagozaton, valamint asztalitenisz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában