A vérében volt...az alkohol

2018.09.25. 16:30

Jogsija nem volt, ráadásul még ivott is egy bicskei férfi

A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást egy 38 éves férfi ellen.

police.hu

A nyomozás adatai alapján 2018. augusztus 1-jén kora délután, Bicske külterületén, az 1-es számú főúton, ellenőriztek a járőrök egy Suzuki típusú személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a nála alkalmazott légalkoholmérő készülék is pozitív értéket mutatott – írja a police.hu.

A járőrök a 38 éves helyi lakost elfogták, további mintavételre előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bicskei Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!