teljes szélességében lezárták

2019.02.07. 11:43

Meghalt a 7-es főúton történt hármas karambol egyik sérültje – Frissítve

Összeütközött három személyautó csütörtök késő délelőtt Fejér megyében, a 7-es főút Gárdony és Dinnyés közötti szakaszán.

Katasztrófavédelem

Forrás: police.hu

A balesethez Székesfehérvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben három ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják – adja hírül a katasztrófavédelem.

Frissítés:

Elsődleges információink szerint a balesetben három ember megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.

14 órától helyreállították a forgalmi rendet a rendőrök.

Fotó: police.hu

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett az árokparton lévő gépkocsit a borulás és dőlés ellen drótkötéllel az egyik gépjárműfecskendőhöz rögzítették. A járműbe szorult sérültet több hidraulikus mentőszerszámmal, feszítővágó és feszítőhenger használatával szabadították ki, de a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. Az autó vezetőjét, és a másik személygépkocsi utasát a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a járművekből. A mentőszolgálat három sérültet szállított kórházba, a harmadik autó sofőrjének nem esett baja.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!