Erőszakoskodni próbált

2018.08.17. 08:30

Futás közben támadtak meg egy nőt Agárdon

A közösségi hálón is olvasható az a bejegyzés, amely arra figyelmeztet, hogy veszély leselkedhet az egyedül futó vagy sétáló hölgyekre.

Borsányi Bea

Fotó: Pixabay.com

A bejegyzésben olvasható, mi is történt a tóparti településen: egy nő futni ment, és már hazafelé tartott a Gárdonyi Géza utcában, amikor egy ismeretlen, kerékpáros férfi megállt mögötte, hátulról lefogta, és a száját befogva a földre rántotta, majd erőszakoskodni kezdett vele. A megtámadott nő segélykiáltására egy ott élő férfi az utcára szaladt, mire a támadó elmenekült. A bejegyzés arra figyelmeztette még hétfőn a környéken élőket, hogy a támadó egyelőre nincs meg.

Az esetet a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, és arról tájékoztatott, hogy a sértett nem sérült meg, szexuális bántalmazás és vagyon elleni jogsértés nem történt. A rendőrök vizsgálják az eset körülményeit, az elkövető azonosítása és felkutatása céljából széles körű adatgyűjtésbe kezdtek. A Gárdonyi Rendőrkapitányság a lakosság és a turisták közbiztonságérzetének fenntartásáért és a hasonló esetek megelőzéséért fokozta a közterületi jelenlétet az érintett városrészben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!