Kék hírek

2024.05.24. 11:54

Súlyosan megsérült egy férfi a Masterplast sárszentmihályi üzemében (frissítve)

Sajtóértesüléseink szerint egy 58 éves férfi sérült meg kedd reggel a Masterplast sárszentmihályi üzemében.

Déri Brenda

Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

Egy súlyos állapotban lévő férfihez érkezett ki a mentő május 21-én, kedden reggel a Masterplast sárszentmihályi telephelyére, ahonnan a helyszíni ellátást követően egyből kórházba is szállították a sérültet – árulta el a feol.hu megkeresésére az OMSZ. 

A mentőkön túl a rendőrség is a helyszínen volt, akiktől annyit tudtunk meg, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indult büntetőeljárás. De a nyomozás érdekeire hivatkozva az ügy részleteiről bővebb tájékoztatást nem kaptunk. 

Természetesen felvettük a kapcsolatot a céggel is, ám csak később tudnak további információkkal szolgálni az ügy kapcsán, így amint erre sor kerül, cikkünket frissítjük. 

Frissítés: 

Tibor Dávid, a Masterplast vezérigazgatója lapunknak megerősítette, hogy kedd reggel egy kollégájukat súlyos sérüléssel találták meg az egyik gép mellett, majd azonnal mentőt hívtak, illetve kiérkezett a helyszínre a munkavédelem és a rendőrség is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!