Letartóztatás

2024.02.05. 16:34

Tízszer próbált lopni egy nő Dunaújvárosban

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki tízszer próbált meg termékeket eltulajdonítani különböző áruházakból Dunaújvárosban.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított nő tavaly december és idén február között négy áruházból próbált lopni. A termékeket a táskájába rejtette, a kasszát pedig fizetés nélkül elhagyta, a biztonsági őr azonban minden alkalommal feltartóztatta és az árukat visszavette az eltulajdonítótól. Így a 13 és 122 ezer forint közötti érték a visszavétellel megtérült.

A gyanúsítottal szemben büntetőeljárások vannak folyamatban hasonló bűncselekmények miatt, korábbi elítéltetéseiből tavalyi év tavaszán szabadult. Éppen ezért alaposan feltehető, hogy újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el. 

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség kisebb értékre, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett lopás bűntettének kísérlete és további bűncselekmények miatt indítványozta a nő letartóztatását, a Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a terhelt letartóztatását. A döntés a gyanúsított fellebbezésére figyelemmel nem végleges.


 


 


 


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!