Szomorú örömlányok

2024.02.13. 10:24

Bordélyházat zártak be Székesfehérváron: Lakat alatt a “madam”!

Amikor a Fejér megyei éjszakában a rendőrszirénák hangja felharsan, az nem mindig csak egy rutinellenőrzés. Február 9-én a rendőrség egy bordélyházra csapott le, ami több mint csak egy szórakozóhely volt.

Hajdú Marianna

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói információt szereztek arról, hogy a város egyik szórakozóhelyét bordélyházként üzemeltetik. Mint kiderült, itt aztán valóban színesek voltak az éjszakák. A rendőrök el is indították a nyomozást, adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A detektívregény alapján a bárban több lány is szexuális szolgáltatást nyújtott. Az “ősi mesterség üzletágban tevékenykedő vállalkozónő”, akit egy segítője helyettesített időnként, valódi “madamként” hangolta össze a lányok tevékenységét.

A történet csúcspontja február 9-én éjszaka érkezett el, amikor a rendőrök a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival összefogva rajtaütöttek az extra szolgáltatásokat nyújtó fehérvári szórakozóhelyen. Egyik tettest a helyszínen, a másikat lakóhelyén fogták el. A helyszínen végzett kutatások során bizonyítási eszközök kerültek elő, mintha csak egy rejtélyes kirakós darabjai lennének.

A két nőt a prostitúció elősegítése bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd kezdeményezték letartóztatásukat.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!