Késelés a Skálánál

2024.01.22. 19:46

Megkéseltek egy nőt Székesfehérvár belvárosában

Egy nőt, majd feltételezhetően saját magát is összeszurkálta, így okozott magának sérüléseket egy férfi Székesfehérváron, a Skálánál hétfő délután.

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: Illusztráció / Pixabay

Az interneten kezdett terjedni a hír, miszerint nyakon szúrtak egy hölgyet a Skála áruház környékén. Több szemtanú "vérfürdőről" adott helyzetképet, nem sokkal később pedig arról, hogy a rendőrség már elfogta az elkövetőt. Először a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz fordultunk, érdeklődve, mi történt? Mi lehetett az indíték? 

A rendőrség az alábbiakról tájékoztatja a feol.hu olvasóit: "2024. január 22-én 16 óra 20 perc körül Székesfehérváron, a Pilinszky János térre kértek rendőri segítséget, ahol a bejelentés szerint egy férfi, eddig ismeretlen okból késsel megszúrta hölgy ismerősét, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrök pár percen belül a közelben elfogták az 59 éves férfit, aki addigra saját magának is sérüléseket okozott. A mentőszolgálat munkatársai mindkét személyt kórházba szállították."

Az Országos Mentőszolgálattól a megkéselt áldozat állapotáról érdeklődtünk, akik megkeresésünkre az alábbi választ adták:

"Az említett esetben két, súlyos sérüléseket szenvedett személyt szállítottak bajtársaink kórházba." - kaptuk a választ a mentőktől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!