Frissen Fejérből

2023.10.07. 21:19

Igazi autósüldözés volt Dunaújvárosban – videón a hajmeresztő manőverek

Mit sem törődve a záróvonallal vagy a szemből érkezőkkel hajtott tovább a rendőrök elől menekülve egy autós Dunaújvárosban.

Szanyi-Nagy Judit

Részlet a rendőrség által közzétett videóból

Forrás: Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál közösségi oldal

Az egyenruhások október 5-én, a Szabadság utcában figyeltek fel a korábbi jogsértései miatt előttük már ismert, személygépkocsival közlekedő férfira. Ezt neki is jelezték, méghozzá hang- és fényjelzés használatával, a férfi azonban megállás helyett nagy gázt adva és veszélyes manővereket végrehajtva továbbhajtott. 

Mint közösségi oldalán a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság megírta: "A férfit az elmúlt néhány hónapban többször elkapták a helyi egyenruhások ugyanezen jogsértés miatt. Volt, hogy úgy próbált elmenekülni a hatóság elől, hogy közben veszélyeztette a közút forgalmát, de olyan eset is előfordult, hogy azért sikerült megállítani, mert kifogyott az üzemanyag az autójából."

A történet pikantériája, hogy nemcsak a dunaújvárosi, de a kalocsai és a BRFK V. kerületi rendőrkapitányságán is büntetőeljárás folyik a notórius elkövetővel szemben, akit a Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerősen eltiltott a járművezetéstől.

A férfi a legutóbbi, dunaújvárosi akciónál egy idő után egy parkolóban hátrahagyta az autót, úgy eredt futásnak, ám néhány métert követően a rendőrök elkapták.

Nézze meg a hajmeresztő manővereket:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!